Stoere, sobere en landelijke woonaccessoires

Ontdek de collectie woonaccessoires die wij hebben samengesteld. Geef meer sfeer aan de ruimtes in je huis met bijpassende woonaccessoires.

Andrieke & Andrea

Betalen & verzenden

Bij ons betaalt u veilig met uw eigen betaalkaart.

Snel geleverd via MyParcel in Nederland en in België

Over ons

Zeeuws sfeerhuys heeft stoere, sobere en landelijke woonaccessoires.

Ik (Andrieke Waverijn, 34 jaar) ben 1 maart opgestart met een winkel aan huis. Ik ben altijd al dol geweest op alles wat met interieur te maken heeft. Vroeger veranderde ik mijn slaapkamertje al graag. Later in mijn eigen huis was ik vaak alles aan het verzetten. Ook veranderde ik veel van woonaccessoires. Vaak verkocht ik mijn spullen op marktplaats en die waren vaak in een mum van tijd verkocht. Ook kreeg of kocht ik regelmatig potten of kruiken van familie of vrienden en die knapte ik dan op. Mijn droom was altijd al een eigen winkeltje en begin dit jaar dacht ik: 'Het is nu of nooit'. Het klinkt afgezaagd, maar hoe leuk is het om van je hobby je werk maken?

Omdat ik naast Zeeuws sfeerhuys nog een baan heb, kan ik soms niet per direct antwoorden, maar we doen ons best!

Ik hoop mijn klanten blij te maken met mijn items. Ik doe mijn best om de prijzen laag te houden, zodat het voor iedereen mogelijk is om prachtige items in huis te hebben. Ik hoop de mensen net zo blij te maken van hun interieur als ik. Thuiskomen in een gezellig en sfeervol huis is zo fijn. Ook geef ik graag advies en in de toekomst hoop ik een cursus interieurstyliste te doen, zodat ik u nog beter kan adviseren. 

Het assortiment wisselt zeer regelmatig. Het is soms moeilijk om een artikel te beoordelen van een foto. Daarom mag vrijblijvend een afspraak maken altijd. Ook staan er iedere week openingstijden op mijn facebookpagina en op de homepagina van de webshop. U bent altijd welkom om vrijblijvend rond te komen snuffelen. 

Mocht u vragen hebben over een bepaald item? Stel ze gerust.

Hartelijke groet,

Andrieke