Stoere, sobere en landelijke woonaccessoires

Ontdek de collectie woonaccessoires die wij hebben samengesteld. Geef meer sfeer aan de ruimtes in je huis met bijpassende woonaccessoires.

Andrieke & Andrea

Betalen & verzenden

Bij ons betaalt u veilig met uw eigen betaalkaart.

Snel geleverd via MyParcel in Nederland en in België

Ruilen & retourneren

U mag onze artikelen zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour sturen naar: Zeeuws Sfeerhuys, Paardenmarkt 20, 4401 EE Yerseke. De verzendkosten van het retourneren komen dan voor uw rekening.

Eventuele schade ontstaan tijdens verzending, dient binnen 24 uur na ontvangst per mail te worden gemeld aan info@zeeuwssfeerhuys.nl. Zeeuws Sfeerhuys is dan ook niet aansprakelijk voor schade die later dan 24 uur na ontvangst gemeld is.

Belangrijke informatie over retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zeeuwssfeerhuys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Voor meer informatie lees ook de algemene voorwaarden.